Kalender

Find os også på vores facebookgruppe

NB: De Taizé-inspirerede andagter i Dalum Klosters kirke første fredag i måneden er desværre indstillet indtil videre.

Kommende arrangementer:

Mandag den 16. maj kl. 16: Besøg i Horne Kirke og Kirkegård med labyrint

Søren Lundsvej 42, 5600 Faaborg

Vi mødes i Horne Kirke kl. 16.00. Ønsker du kørelejlighed fra Odense mødes vi kl. 15:00 på parkeringspladsen ved Sanderum Kirke, Sanderumvej 159, 5250 Odense SV, og kører herfra til Horne. OBS! Det er vigtigt at du ved tilmelding angiver, at du ønsker kørelejlighed.
Efter en kort velkomst og en kort fortælling om kirken og labyrinten mediterer vi sammen, sådan som man har gjort i Horne hver torsdag kl. 17 siden 2008.
Derefter serveres et enkelt og nærende måltid. Efter spisningen går vi i små grupper på kirkegården, hvor vi ud fra eksistentielle spørgsmål taler om det at være menneske.
Til slut går vi i Hornelabyrinten, som er inspireret af den store labyrint ved katedralen i Chartres, Frankrig.
Pris: 50 kr. Tilmelding til tilmelding@centerforkristenspiritualitet.dk senest fredag d. 13. maj. Får du kørelejlighed koster dette ligeledes 50 kr.

Himmelske Dage i Roskilde den 26.-29. maj

Kirkefestivalen Himmelske Dage blev sidst afholdt i Herning i 2019; nu vender den tilbage i den sjællandske domkirkeby. Her har du mulighed for bl.a. at møde biskop Thomas fra Anafora i Egypten, de svenske præster og forfattere Tomas Sjödin og Peter Halldorf, den tyske sociolog Hartmut Rosa og mange, mange flere. I Center for Kristen Spiritualitet arrangerer vi ikke en fælles tur til festivalen, men vi vil opfordre til, at man tager turen over Storebælt og lader sig inspirere af det mangefacetterede program. Se mere på www.himmelskedage.dk

Torsdag den 16. juni kl. 17: Båndsandagt i Sanderum Kirke

Sanderumvej 144, 5250 Odense SV

Vandringer i Foreningen Fynsk Pilgrimsvandrings regi: Læs mere på foreningens hjemmeside


Skriv dig på adresselisten til nyhedsbrevet
– så får du besked i din indbakke, når der er nyt på kalenderen.