Kalender

Find os også på vores facebookgruppe

NB: De Taizé-inspirerede andagter i Dalum Klosters kirke første fredag i måneden er desværre indstillet indtil videre.

Kommende arrangementer: Onsdag den 21. september kl. 17: Båndsandagt i Sanderum Kirke, Sanderumvej 144, 5250 Odense SV NB NB: denne andagt må desværre AFLYSES pga. sygdom.

Torsdag den 13. oktober kl. 17: Båndsandagt i Sanderum Kirke, Sanderumvej 144, 5250 Odense SV

Lørdag den 12. november i Dalum Kirkes Anneks, Dalumvej 112b, 5250 Odense SV: Foreningens årsmøde med generalforsamling og foredrag ved Thomas Horneman-Thielcke. Nærmere program følger. Læs om Thomas her

Fredag den 18. november-søndag den 20. november:

RETRÆTE for medlemmer af CfKS ved Marie Holm og Anna Maria Andersson. Afholdes i Skovhuset, Gudenåvej 19, Sdr. Vissing, 8740 Brædstrup.

Håb i en håbløs tid

I en verden, hvor krig, klimaforandringer og økonomisk usikkerhed gør os bange og håbløse, er der særligt brug for det kristne håb. Derfor bevæger vi os i denne retræte dybere ind i de skriftsteder, som kan give mennesker håb og styrke. Vi synger lyset frem i novembermørket og lader Guds nærvær komme til os i stilheden. Alt det, vi skal bruge for at blive ved med at finde veje, der kan gøre en lille forskel der i verden, hvor Gud har sat os. Retrætelederne er: Sognepræst Marie Holm og tidligere viceskoleleder Anne Maria Andersson.

Tilmelding til: mah@km.dk. Pris: 1000kr. Betaling til: kasserer@centerforkristenspiritualitet.dk

Vandringer i Foreningen Fynsk Pilgrimsvandrings regi: Læs mere på foreningens hjemmeside


Skriv dig på adresselisten til nyhedsbrevet
– så får du besked i din indbakke, når der er nyt på kalenderen.