Pilgrimsvandringer

Søndag den 6. januar 2019 – Nytårsvandring fra Faaborg Kirke

Vi mødes kl. 10.30 til gudstjeneste v/sognepræst Henrik Nedergaard i Faaborg Kirke, Kirkestræde 11, 5600 Faaborg.

Efter gudstjenesten vandrer vi rundt om Sundet og ad stien langs jernbanesporet til Pipstorn Skov. Vi fortsætter gennem Pipstorn Skov, som har Fyns største samling af fortidsminder, til Bøgebjerglund og Ny Holstensprøve, hvor vi vandrer langs stranden tilbage til Faaborg. Distancen er ca. 12 km. 

Vi vandrer som altid med de 7 pilgrimsord: Langsomhed, frihed, enkelhed, bekymringsløshed, stilhed, fællesskab og spiritualitet som ledsager. Måske er det ét af ordene, der træder i forgrunden, og for en stund bliver kilde til energi og glæde. Vandringen foregår i almindeligt vandretempo, ca. 4 km i timen, og med stop undervejs, hvor der gives ”et par ord med på vejen”, synges en salme etc. Der vil være indlagt stillevandringer undervejs. 

Forventet afslutning i kirken ca. kl. 15.45, hvorefter der er et let traktement og hyggeligt samvær i menighedshuset. Pris kr. 30.

Husk gode, vandskyende vandresko/-støvler, påklædning efter vejret, madpakke og drikkelse samt egen kop/krus.

Tilmelding til vandringsleder Marianne Olesen på molesen02(snabel-a)gmail.com eller tlf. 2089 1204 senest fredag den 4. januar.

Fastelavnsvandring ved Munkebo. 10.3.2019

Der afholdes fastelavnsvandring ved Munkebo søndag den 10. marts 2019.

Vi mødes kl. 9.45 ved  Munkebo Kirke, og går til gudstjeneste ved sognepræst Tamira Mariann Jørgensen kl. 10.00. Derefter er der pilgrimsvandring rundt i den skønne natur i og omkring Munkebo.  Distancen er ca. 8  km.
Vandringsledere: Inger Høirup Pedersen og Ole Mygind Pedersen.
Nærmere følger senere.

April 2019 – Forårsvandring i det højfynske

Mødested: Aarup Kirke, hvorfra vi vandrer ud af byen, langs Brænde Å og ind i skoven.
Vi kommer forbi et af de højeste punkter i området, nemlig Klakkebjerg 71 m o.h. Vandringen slutter ved Aarup Kirke. Ca. 12-14 km.
Vandringsledere: Ole Madsen og Marianne Olesen. 

Nærmere følger om dato og tidspunkt