Retræte på Dalum Kloster – Enkelhed og Nøjsomhed

Fredag den 2. marts –  ankomst kl. 16-17
til søndag den 4. marts – sluttende med gudstjenesten i Dalum Kirke.

Fastetiden er en forberedelsestid, hvor vi bereder sindet på den forestående højtid i Påsken.
Fastetiden er en god anledning til ro og selvbesindelse – til at få ryddet lidt op i gamle vaner og livsmønstre. Mange af os lever et travlt liv, stresser fra det ene til det andet eller bruger alt for mange timer foran skærmen. Sjældent er der tid til stille eftertanke, til bare at være og lade Gud få plads i vores liv.

Weekend-retræten den 2-4. marts i de skønne omgivelser på Dalum Kloster er en mulighed for at begynde fastetiden fri for den daglige trummerum og med plads til bøn og eftertanke.
Retræten byder på andagter morgen og aften samt et oplæg om at ”leve med mindre” lørdag eftermiddag – og selvfølgelig tid til stilhed, langsomhed og indøvelse i nøjsomhed. Vi skal ikke sulte, men vi vil overvejende spise sund og velsmagende grøntsagsmad.

Vi bliver indkvarteret i enkeltværelser, har klostrets dagligstue som samlingsrum og adgang til at holde andagter i klosterkirken. Parken omkring klostret indbyder til både kortere og længere vandreture.

Retræten begynder fredag eftermiddag med ankomst og indkvartering kl. 16-17, og vi slutter med at deltage i gudstjenesten i Dalum kirke. For præster, der evt. skal hjem og holde gudstjeneste, er der mulighed for at slutte efter morgenmaden søndag.

Retræteledere:
Pernille Svendsen og Sanne S. Johansen
Du er velkommen til at kontakte Sanne ssjo@km.dk eller Pernille psv@km.dk for nærmere oplysninger.

Pris:
1000 kr. for ikke medlemmer, 900 kr. for medlemmer. (Det er muligt at tegne medlemskab af Center for Kristen Spiritualitet ved tilmeldingen – kontingent 100 kr. årligt.)

Tilmelding
Senest fredag den 23. februar ved mail til kasserer@centerforkristenspiritualitet.dk
Hvis mail ikke er mulig, da sms på mobil 60 71 25 10.

Betaling:
sker forud
konto 9682 – 791571
Skriv venligst dato eller arrangementets titel i beskedfeltet.
(Navn og postadresse fremgår af bankens oplysninger).

eller med MobilePay: 60 71 25 10
Skriv venligst dato eller arrangementets titel i beskedfeltet.
(ved betaling med MobilePay oplyser banken kun navn og de sidste fire cifre i telefonnummeret. Derfor er tilmelding  med mail (evt. sms) vigtig, så det er muligt at kontakte dig.)

Tilmeldingen er først gældende ved betalingen.
Ved afbud senest 23. februar tilbagebetales beløbet.